Προϊόντα
Close

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή

Εφόσον ο πελάτης επιλέξει να πληρώσει με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσει με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα και έχει επιπλέον χρέωση 3€.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή για αγορές λιανικής & χονδρικής άνω των 500,00€ (αποδείξεις λιανικής πώλησης, τιμολόγια πώλησης & παροχής υπηρεσιών).

 

Πληρωμή στο κατάστημα

Η εξόφληση στο κατάστημα γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας, επιλέγοντας μεταξύ των παρακάτω τρόπων πληρωμής:


1. Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα για αγορές λιανικής & χονδρικής έως το ποσό των 500,00€  (σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις)

2. Εξόφληση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, Mastercard, American Express και Diners (για παραγγελίες με αξία μικρότερη των 200,00€  η εξόφληση πραγματοποιείται εφάπαξ, ενώ για παραγγελίες με αξία από 200,00€ και άνω, υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 3 άτοκες δόσεις)

 

 

Τραπεζική κατάθεση

Διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί

Οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν τη συνολική αξία της παραγγελίας τους πραγματοποιώντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας συμπληρώνοντας σαν αιτιολογία στην κατάθεση το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας που θα σας αποσταλεί στο επιβεβαιωτικό e-mail για να γίνει ευκολότερα η ταυτοποίηση σας. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τραπεζικά έξοδα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Παρακαλούμε μετά τη συναλλαγή να αποστέλλεται η απόδειξη κατάθεσης, μέσω email στο sales@pasolutions.gr.

Η παραγγελία δεν θα εκτελείται έως την πλήρη εξόφληση της παραγγελίας.

 

Ευχαριστούμε.

Οι αριθμοί λογαριασμών της PA Solutions όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την τραπεζική σας κατάθεση είναι οι εξής:

EUROBANK

 • ΑΡ. ΛΟΓ : 00260099380200981290
 • IBAN : GR8802600990000380200981290
 • SWIFT : ERBKGRAAXXX
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Μπενέτας Ι. - Τσαγανός Κ. Ο.Ε.

 

ALPHA BANK

 • ΑΡ. ΛΟΓ : 142 00200 2009 470
 • IBAN : GR3801401420142002002009470
 • SWIFT : CRBAGRAA
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Μπενέτας Ι. - Τσαγανός Κ. Ο.Ε.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 • ΑΡ. ΛΟΓ : 5026 015675 575
 • IBAN : GR06 0172 0260 0050 2601 5675 575
 • SWIFT : PIRBGRAA
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Μπενέτας Ι. - Τσαγανός Κ. Ο.Ε.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 • ΑΡ. ΛΟΓ : 132/440403-36
 • IBAN :GR78 0110 1320 0000 1324 4040 336
 • SWIFT :ETHNGRAA
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Μπενέτας Ι. - Τσαγανός Κ. Ο.Ε.

 

Iris

Επιλέγοντας την υπηρεσία IRIS, η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα, μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με χρέωση του λογαριασμού σας, εφόσον η τράπεζα σας συνεργάζεται με την υπηρεσία IRIS.

Η υπηρεσία IRIS αποτελεί πανευρωπαϊκή λύση που διασφαλίζει την εξόφληση των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας των συναλλαγών χωρίς να απαιτείται η γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων και χωρίς ειδική εγγραφή.

 

Klarna

Προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω της Klarna, μιας ευέλικτης πλατφόρμας πληρωμών που επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει τον τρόπο που του ταιριάζει για την πληρωμή των αγορών του.

Με τον τρόπο πληρωμής Klarna, έχετε τις παρακάτω επιλογές:

 • Εφάπαξ Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας άμεσα, χρησιμοποιώντας την προτιμώμενη σας μέθοδο πληρωμής, όπως πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 • Έως και 3 Άτοκες Δόσεις Χωρίς Πιστωτική Κάρτα

Εάν επιθυμείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή σε 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις, πλέον και χωρίς πιστωτική κάρτα. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαθά μας χωρίς να πρέπει να πληρώσετε το σύνολο του ποσού μια φορά.

Η διαδικασία είναι εύκολη και ασφαλής. Απλώς επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή κατά τον ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και η Klarna θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες δείτε πως λειτουργεί η Klarna εδώ.

 

PayPal

Εξοφλήστε άμεσα και με ασφάλεια τις online παραγγελίες σας με την αξιοπιστία του PayPal. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal εφαρμόζονται σε όλους τους τρόπους παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής αλλά και με τις συναλλαγές μέσω PayPal μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.paypal.com/

 

e-Wallets

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω διάφορων ψηφιακών πορτοφολιών (E-Wallets), για να κάνετε τις αγορές σας ακόμα πιο εύκολες και ασφαλείς.

Τα E-Wallets είναι προηγμένες ψηφιακές λύσεις πληρωμών που σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή της τράπεζάς σας με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που κάνετε αγορές.

 

Πληρωμή  μέσω Κωδικού RF (μόνο για πελάτες χονδρικής)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας από οποιαδήποτε τράπεζα διαθέτετε λογαριασμό με την χρήση του μοναδικού RF κωδικού σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής δεν χρειάζεται να μας αποστείλετε αποδεικτικό πληρωμής, δεν χρειάζεται να τοποθετείτε εκ νέου στοιχεία και αιτιολογίες πληρωμής όπως επίσης η συναλλαγή σας φαίνεται άμεσα στα συστήματα μας.

Ως εκ τούτου η παραγγελία σας εκτελείται με προτεραιότητα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην εύρεση του RF κωδικού σας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων εργάσιμες ώρες και ημέρες για την άμεση εξυπηρέτησή σας.