210 64 27 500
Αναζήτηση

Νέα

H PA SOLUTIONS υποδέχεται την Prolyte

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Prolyte logo

 

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία Prolyte για την Ελληνική αγορά. Η Prolyte αποτελεί τον No. 1 κατασκευαστή παγκοσμίως προϊόντων truss, staging και hoists για την βιομηχανία του θεάματος. Με την γνώση και την παγκόσμια εμπειρία που διαθέτει, η Prolyte εξασφαλίζει ότι κάθε διοργάνωση θα είναι ασφαλής και χωρίς προβλήματα διεξαγωγής.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η PA SOLUTIONS προστίθεται στην οικογένεια της Prolyte. Προσμένουμε να συνεργαστούμε στενά με τον Κώστα, τον Γιάννη και την ομάδα τους στην Αθήνα, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη προβολή και επέκταση της Prolyte στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.» σχολίασε ο William Voskuil (Prolyte Sales Director).

 

Ο Κώστας Τσαγανός της PA SOLUTIONS δήλωσε ότι «Ήμουν ένας από τους πρώτους που δούλεψαν με προϊόντα της Prolyte στην Ελλάδα από τις αρχές του 2000. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, προσθέτοντας την Prolyte στο portfolio της εταιρείας οι δρόμοι μας ξανασυναντιούνται.»

«Είμαι βέβαιος ότι η PA SOLUTIONS διαθέτοντας πλέον πλήρη γκάμα trussing systems ισχυροποιεί την θέση της στην Ελληνική αγορά, και έχει την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και άριστης ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της.», πρόσθεσε ο κύριος Τσαγανός.

 

«Ένα από τα πλεονεκτήματα του να ανήκεις στο A4I γκρουπ είναι η εσωτερική συνεργασία των εταιρειών, ώστε να γίνονται καλύτερες από τις υπόλοιπες της βιομηχανίας. Με αυτόν τον τρόπο η Prolyte παραμένει πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.» ανέφερε ο Area Four Industries CEO František Zykan.

«Είμαστε σίγουροι ότι η PA SOLUTIONS θα παρέχει στην Ελληνική αγορά την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για τις λύσεις που προσφέρει η Prolyte.» συμπλήρωσε ο William Voskuil.

 

 

Η Prolyte ιδρύθηκε το 1991 στο Leek της Ολλανδίας, είναι ηγέτης της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται, ενώ παράγει και προμηθεύει με προϊόντα υψηλής ποιότητας την βιομηχανία του θεάματος για πάνω από 25 χρόνια.

Οι λύσεις της εταιρείας προσφέρουν ασφάλεια, αξιοπιστία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδος διοργάνωσης. To project portfolio της Prolyte επιδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ικανότητα της να παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις ώστε η διοργάνωση σας να είναι ασφαλής, απροβλημάτιστη και επιτυχημένη. Η εταιρεία καθοδηγεί τον πελάτη καθ’ όλη την διαδικασία κατασκευής, ενώ το εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της, παρέχει τις καλύτερες λύσεις καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του.

Μέσω του παγκόσμιου δικτύου των αντιπροσώπων της, η εταιρεία διαθέτει τα brands της, Prolyte Structures, Prolyte Systems, StageDex και ProLyft, σε τοπικό επίπεδο δίνοντας προτεραιότητα στον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη. Η Prolyte συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για την συνεχή καινοτομία των διαδικασιών, υπηρεσιών και προϊόντων της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6427500 και μέσω email στο sales@pasolutions.gr

Αφήστε το σχόλιό σας
Filters
Sort
display