210 64 27 500
Αναζήτηση
RSS

Νέα

ChamSys Seminars Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον πρώτο κύκλο δωρεάν μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων ChamSys Basic, καθώς και τα επί πληρωμή ChamSys σεμινάρια.
Capture Seminars 2023-2024 Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον δεύτερο κύκλο δωρεάν μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων Capture Basic, καθώς και τα επί πληρωμή Capture σεμινάρια.
H ChamSys στην PA SOLUTIONS Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023

news-image

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι πλέον η ChamSys αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την PASOLUTIONS.

news-image

H ChamSys MagicQ MQ500M Stadium και το Capture χρησιμοποιήθηκαν από την ομάδα της George Tellos-Lighting Art για τον σχεδιασμό, render και preprogramming της συναυλίας της Monika στο Fuzz.

news-image

Tα εκπαιδευτήρια Saint-Paul - Δελασάλ επέλεξαν προϊόντα των CHAUVET Professional, CHAUVET DJ και ChamSys για τον φωτισμό του κεντρικού θεάτρου τους.

news-image

Η The Show Solution επέλεξε Capture, ChamSys & CHAUVET Professional για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση του απαιτητικού project.

news image

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος αναβαθμίζει τον φωτιστικό εξοπλισμό του Auditorium Theo Angelopoulos επιλέγοντας προϊόντα των CHAUVET Professional, CHAUVET DJ, ChamSys & Capture.
H SNAP στην PA SOLUTIONS Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την SNAP ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Filters
Sort
display