210 64 27 500
Αναζήτηση
RSS

Νέα

Τα Karamanos Studios επέλεξαν την ChamSys MagicQ MQ500M Stadium συνοδευόμενη από το MagicQ MQ500M Stadium Wing στα πλαίσια των συνολικών επενδύσεων τους για την αναβάθμιση του εξοπλισμού των studio τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το Capture.
Η Capture Visualisation στην PA SOLUTIONS Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την Capture Visualisation ως reseller για την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αναβάθμισης του εξοπλισμού της η Εθνική Λυρική Σκηνή επέλεξε για την Εναλλακτική Σκηνή φωτιστικά της DTS Lighting, και ειδικότερα τo DTS Lighting Synergy 5 Profile.
Η Flexa Sensors στην PA SOLUTIONS Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία Flexa Sensors, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά. Η Flexa Sensors έχει στόχο να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ασύρματους αισθητήρες για τους τομείς του θεάματος, των εμπορικών εκθέσεων, καθώς και των επιχειρήσεων.
H PA SOLUTIONS υποδέχεται την Prolyte Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την εταιρεία Prolyte για την Ελληνική αγορά. Η Prolyte αποτελεί τον No. 1 κατασκευαστή παγκοσμίως προϊόντων truss, staging και hoists για την βιομηχανία του θεάματος.
H PA SOLUTIONS καλωσορίζει την Lupo Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία Lupo, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά.
H CHAUVET Professional & CHAUVET DJ στην PA SOLUTIONS Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Αγαπητοί συνεργάτες με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τις εταιρίες CHAUVET Professional & CHAUVET DJ, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά.
Filters
Sort
display