Προϊόντα
Close

Νέα

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την πρώτη παρουσίαση των ηχητικών προϊόντων της APG και της Active Audio στην Ελλάδα.
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα ChamSys Theatre Programming Seminars για τις κονσόλες της ChamSys.
Mε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με το Arbane Groupe ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το Arbane Groupe είναι το αποτέλεσμα της συμμαχίας που ξεκίνησε το 2016 μεταξύ της APG και της Active Audio. Αποτελεί τον πρώτο γαλλικό όμιλο που συνδυάζει ιστορική τεχνογνωσία στον τομέα του επαγγελματικού ήχου και του public address.
Η ομάδα της Fuzz Productions επέλεξε προϊόντα των CHAUVET Professional, για το φωτισμό του νέου FLOYD live venue.
08.09.2023 ChamSys Seminars
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον πρώτο κύκλο δωρεάν μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων ChamSys Basic, καθώς και τα επί πληρωμή ChamSys σεμινάρια.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον δεύτερο κύκλο δωρεάν μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων Capture Basic, καθώς και τα επί πληρωμή Capture σεμινάρια.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι πλέον η ChamSys αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την PASOLUTIONS.
H ChamSys MagicQ MQ500M Stadium και το Capture χρησιμοποιήθηκαν από την ομάδα της George Tellos-Lighting Art για τον σχεδιασμό, render και preprogramming της συναυλίας της Monika στο Fuzz.
Tα εκπαιδευτήρια Saint-Paul - Δελασάλ επέλεξαν προϊόντα των CHAUVET Professional, CHAUVET DJ και ChamSys για τον φωτισμό του κεντρικού θεάτρου τους.