Προϊόντα
Close

Νέα

Η ομάδα της Fuzz Productions επέλεξε προϊόντα των CHAUVET Professional, για το φωτισμό του νέου FLOYD live venue.
08.09.2023 ChamSys Seminars
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον πρώτο κύκλο δωρεάν μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων ChamSys Basic, καθώς και τα επί πληρωμή ChamSys σεμινάρια.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον δεύτερο κύκλο δωρεάν μηνιαίων εκπαιδευτικών σεμιναρίων Capture Basic, καθώς και τα επί πληρωμή Capture σεμινάρια.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι πλέον η ChamSys αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την PASOLUTIONS.
H ChamSys MagicQ MQ500M Stadium και το Capture χρησιμοποιήθηκαν από την ομάδα της George Tellos-Lighting Art για τον σχεδιασμό, render και preprogramming της συναυλίας της Monika στο Fuzz.
Tα εκπαιδευτήρια Saint-Paul - Δελασάλ επέλεξαν προϊόντα των CHAUVET Professional, CHAUVET DJ και ChamSys για τον φωτισμό του κεντρικού θεάτρου τους.
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος αναβαθμίζει τον φωτιστικό εξοπλισμό του Auditorium Theo Angelopoulos επιλέγοντας προϊόντα των CHAUVET Professional, CHAUVET DJ, ChamSys & Capture.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την SNAP ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο.
H PA SOLUTIONS σε συνεργασία με την Prolyte διοργανώνουν το πρώτο Prolyte Campus στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.