210 64 27 500
Αναζήτηση

Νέα

Η Flexa Sensors στην PA SOLUTIONS

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021


 

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία Flexa Sensors, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελληνική αγορά. Η Flexa Sensors έχει ως στόχο να προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ασύρματους αισθητήρες για τους τομείς του θεάματος, των εμπορικών εκθέσεων, καθώς και των επιχειρήσεων.

 

 

Tα τελευταία χρόνια η εισαγωγή της LED τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τον πιο περίπλοκο σχεδιασμό των σκηνικών, έχει αυξήσει δραματικά την πολυπλοκότητα των διοργανώσεων. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για real timeπαρακολούθηση είναι σημαντική ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διεξαγωγή. Χωρίς την χρήση αισθητήρων, είναι αδύνατον να υπολογιστεί ακριβώς η διανομή ωφέλιμου φορτίου και πως επηρεάζεται κατά την λειτουργία, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε περίπτωση που υπάρξει κάποια μη επιθυμητή αλλαγή.

 

 

Μέσω των προϊόντων της FlexaSensors, εξάγονται δεδομένα για την ασφάλεια και για πολλές άλλες παραμέτρους, που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που έχει ο διαχειριστής μιας διοργάνωσης, ενώνοντας δεδομένα και συστήματα που μέχρι στιγμής ήταν ξεχωριστά.

 

 

Η Flexa Sensors αποτελεί ένα κοινό project της Conset srl και της AreaFourIndustries srl, Η Conset (Concept for the Set) σχεδιάζει προϊόντα και συστήματα για την βιομηχανία του θεάματος. Η μοντέρνα επιχειρησιακή δομή της εταιρείας της επιτρέπει να επικεντρώνεται στα προϊόντα της, διαθέτοντας μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό και συνδυάζοντας συστήματα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους.

Η AreaFourIndustries (A4I) αποτελείται από ένα γκρουπ εταιρειών με επίκεντρο τους τομείς του θεάματος, των εμπορικών εκθέσεων και των επιχειρήσεων παγκοσμίως, με εξειδίκευση στο trussing & rigging.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο https://www.flexasensors.com/, και να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6427500 και μέσω email στο sales@pasolutions.gr.

 

Αφήστε το σχόλιό σας
Filters
Sort
display