210 64 27 500
Αναζήτηση

Νέα

Η Capture Visualisation στην PA SOLUTIONS

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022

 


 

 

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την Capture Visualisation ως reseller για την Ελλάδα.To Capture αποτελεί ένα lighting design, documentation και visualisation λογισμικό για Microsoft Windows και Apple macOS που επιτρέπει στον lighting designer να σχεδιάζει με φώτα, video, laser, κινούμενα σκηνικά και εφέ νερού εύκολα και γρήγορα.

 

 

 

 

Το λογισμικό διαθέτει πρωτοποριακά design εργαλεία, υποστήριξη εισαγωγής και εξαγωγής μοντέλων πολλών 3D file format, όπως gITF, SketchUp, DWG, Cinema 4D, καθώς και δυνατότητα εισαγωγής κάτοψης χώρου για ακριβή σχεδιασμό.

 

 

 

 

Επιπροσθέτως, το Capture επιτρέπει την δημιουργία plots και reports μέσω του report editor που διαθέτει, με οποιαδήποτε αλλαγή στο σχέδιο να αντικατοπτρίζεται άμεσα.

 

 

 

Η DirectX και Metal native rendering μηχανή του λογισμικού αποδίδει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, με υποστήριξη για HDR. Η πλήρης βιβλιοθήκη από φωτιστικά, τράσες, LED panels και video projectors παρέχει ότι χρειάζεται ένας lighting designer για να φέρει εις πέρας το όραμα του.Το τελικό σχέδιο γίνεται rendered σε υψηλής ποιότητας εικόνα και βίντεο, ενώ μπορεί να γίνει εξαγωγή της παρουσίασης με cross-platform υποστήριξη Windows και macOS.

 

Ο Μάκης Αναστασάκης, Professional Lighting Sales Consultant της PA SOLUTIONS, δήλωσε:

«Το Capture είναι ένα lighting design, documentation και visualisation software με πρωτοποριακές δυνατότητες και τις καλύτερες βιβλιοθήκες με υποστήριξη προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού οποιασδήποτε μάρκας στην αγορά.

Είμαι σίγουρος ότι το Capture αποτελεί την ιδανική προσθήκη στο προϊοντικό portfolio της εταιρείας μας, και είμαι ενθουσιασμένος για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα διοργανώσουμε.»

 

Ο Κώστας Τσαγανός, Co-owner της PA SOLUTIONS, υπογράμμισε:

«Με την νέα συνεργασία μας με την Capture Visualisation, ενισχύουμε την επίτευξη των ιδρυτικών στόχων της εταιρείας μας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα για τον χώρο των διοργανώσεων, συναυλιών, θεατρικών, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών.

Το εξαιρετικό λογισμικό της Capture Visualisation έχει τόσα προχωρημένα χαρακτηριστικά που αποτελεί για εμάς μονόδρομο για να πλαισιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την γκάμα των προϊόντων μας.

Η Capture Visualisation διαθέτει παρόμοια φιλοσοφία με την PA SOLUTIONS και ως εκ τούτου, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος για το κοινό μας μέλλον στην ελληνική αγορά.»

 

 

 

Από τον Σεπτέμβριο η εταιρεία μας θα διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια για το Capture 2022 στην έδρα μας κάθε μήνα.


Εγγραφείτε στα social media κανάλια της PA SOLUTIONS στο Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε έγκαιρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τους.

 

Capture Visualisation website: https://www.capture.se/

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-6427500 και μέσω email στο sales@pasolutions.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας
Filters
Sort
display