Προϊόντα
Close
Συνεργασία του FLOYD live music venue & της CHAUVET Professional.
27.12.2023

Συνεργασία του FLOYD live music venue & της CHAUVET Professional.

 Η ομάδα της Fuzz Productions επέλεξε προϊόντα των CHAUVET Professional, για το φωτισμό του νέου FLOYD live venue, στην Πειραιώς 117 (www.floyd.gr).

Στόχος του νέου αυτού χώρου εκδηλώσεων ήταν η δημιουργία ενός μεγάλου livevenue με εξοπλισμό και υποδομές, που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πρότυπα και απαιτήσεις.

 

Το εύρος και οι απαιτήσεις των εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στο FLOYD, οδήγησαν τη Fuzz Productions στην επιλογή των τεχνολογικών λύσεων της CHAUVET Professional. Για την κάλυψη των αναγκών του φωτισμού του venue εγκαταστάθηκαν 40 x MAVERICK FORCE S SPOT, 40 x Rogue Outcast 1 BeamWash, 12 x COLORado PXL Bar 16, 8 x COLORado PXL Bar 8, 8 x COLOR STRIKE M, 4 x Strike Array 4 και 2 x AmhazeEco.

 

/

O Αλέξανδρος Χατζηιωάννου, Technical Manager της Fuzz Productions δήλωσε:

“Η υψηλή απόδοση και η εξαιρετική ποιότητα φωτισμού που παρέχουν -τα φωτιστικά- της CHAUVET Professional, τα καθιστά ιδανικά για την κάλυψη κάθε είδους εκδηλώσεων.

 Η επένδυσή μας στα επαγγελματικά φώτα της συγκεκριμένης εταιρείας, ήταν η βέλτιστη λύση προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία στο κοινό μας, αλλά και να παρέχουμε την απόλυτη διασφάλιση στους διεθνείς καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, καθώς η  CHAUVET Professional, είναι ένα μεγάλο brand, αποδεκτό στην Αμερική και γενικότερα στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, η απόδοση των φωτιστικών on camera και η εξελιγμένη τεχνολογία τους μας παρέχουν μια απαράμιλλη κάλυψη όλων των διαφορετικών events που φιλοξενούνται στο FLOYD.”

 

Ο Κώστας Τσαγανός, Co-owner της PA SOLUTIONS, σημείωσε:

 “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλαμε στην εκπλήρωση του οράματος της Fuzz Productions για το νέο FLOYD live music venue. Τα φωτιστικά της CHAUVET Professional συνδυάζουν τεχνολογία και απόδοση με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, καθιστώντας τα ικανά να αποδώσουν τα μέγιστα για οποιοδήποτε είδος event χωρίς περιορισμούς και εκπτώσεις στο τελικό αποτέλεσμα. “