Προϊόντα
Close
To Arbane Groupe στην PA SOLUTIONS
09.04.2024

To Arbane Groupe στην PA SOLUTIONS

 

Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με το Arbane Groupe ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Arbane Groupe είναι το αποτέλεσμα της συμμαχίας που ξεκίνησε το 2016 μεταξύ της APG και της Active Audio. Αποτελεί τον πρώτο γαλλικό όμιλο που συνδυάζει ιστορική τεχνογνωσία στον τομέα του επαγγελματικού ήχου και του public address.

 

 

Η APG παράγει line arrays, stage monitors, subwoofers, digital processors, amplifiers και άλλα προϊόντα επαγγελματικού ήχου από το 1978. Με πάνω από 40 χρόνια ύπαρξης, η εταιρεία αναγνωρίζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ για την ακουστική της τεχνογνωσία και για την υπεροχή των προϊόντων της, τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία.

 

 

Η ποιότητα ήχου της APG και ο μη επιθετικός χαρακτήρας των συστημάτων της, καθιστά τα προϊόντα της ιδανικά για πολλές εφαρμογές όπως κλαμπ, θέατρα, συναυλιακούς χώρους, αμφιθέατρα, συνεδριακούς χώρους και χώρους εκδηλώσεων.

 

Οι τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η APG, και ειδικότερα οι Isotop, D'Appolito, K-horn και No Diffraction Baffle (APGNDB), παρέχουν εξαιρετική αναπαραγωγή του ηχητικού φάσματος σε υψηλής απόδοσης και συμπαγείς περιβλήματα. Πρωτοπόρος στη χρήση ομοαξονικών μεγαφώνων, η APG είναι αναγνωρισμένη στον τομέα των stage monitors και των loudspeakers.

 

Το 2019 η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη SMB στον τομέα του ηχητικού εξοπλισμού.

 

 

Το NESS της APG αποτελεί το πρώτο δωρεάν spatialization software που υποστηρίζεται από έναν κατασκευαστή. Το NESS επεξεργάζεται real time τα εισερχόμενα σήματα σε 16 εισόδους ώστε να δημιουργήσει virtual sound stages για ένα σύστημα ηχείων.

 

 

H Active Audio ιδρύθηκε το 2002 από τον Xavier Meynial, καθηγητή με ειδίκευση στην ακουστική. Αναπτύσσοντας δικές της τεχνολογίες, όπως η DGRC (Digital and GeometricRadiationControl), η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει loudspeakers που προσφέρουν τέλεια κατανόηση της ομιλίας σε χώρους με δύσκολη ακουστική, και που προορίζονται για χρήση σε δημόσιους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς, αεροδρόμια, εκκλησίες, αίθουσες συνεδριάσεων και αλλού.

 

Η Active Audio είναι αναγνωρισμένη σε ολόκληρο τον κόσμο για την υπεροχή και την απόδοση των προϊόντων της. Συστήματα της εταιρείας έχουν εγκατασταθεί σε πολυάριθμους γνωστούς χώρους παγκοσμίως, όπως οι αίθουσες συνεδριάσεων του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, το Μεγάλο Τζαμί του Αμπού Ντάμπι, το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού και το Προεδρικό Μέγαρο στο Πεκίνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο sales@pasolutions.gr.