Προϊόντα
Close

Τρόποι Αποστολής

Παραγγελία που καταχωρείται μέχρι τις 14:00 και περιέχει προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, εκτελείται την ίδια εργάσιμη ημέρα.

Παραγγελία που καταχωρείται μετά τις 14:00 εκτελείται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη προς παράδοση/παραλαβή από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη, διαφοροποιείται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχει επιλεχθεί.

 

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα από το κατάστημα μας Λεωφόρο Αλεξάνδρας 15, Αθήνα 11473, με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 18:00, κατόπιν ενημέρωσης ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

 

2. Αποστολές

Δωρεάν μεταφορικά σεόλη την Ελλάδα για παραγγελίεςάνω των 100€.

  • Για αποστολές εντός Λεκανοπεδίου Αττικής παραγγελιών αξίας λιγότερης από 100€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 6€.
  • Για αποστολές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής παραγγελιών αξίας λιγότερης από 100€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 15€.

 

2.1  Αποστολή με Courier

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με κάποια από τις εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε.

Η χρέωση αντικαταβολής είναι 3€ επιπλέον.

Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-3 ημέρες.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας με δική σας συνεννόηση με το εκάστοτε κατάστημα της ACS.

 

2.2. Αποστολή με Μεταφορική

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει κάποιο είδος με την ένδειξη "Αποστολή με Μεταφορική" ή όταν πρόκειται για ποσοτικές παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους, η παραγγελία σας θα αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής και η παραγγελία θα πρέπει να έχει εξοφληθεί πλήρως πριν την αποστολή της.

Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-4 ημέρες.

Συνήθως η παραλαβή γίνεται κατόπιν συνεννόησης από τις τοπικές αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας.

 

2.3 Αποστολή με μεταφορέα της επιλογής σας

Μπορείτε να ορίσετε την αποστολή της παραγγελίας του με διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας ή παραλαβή από τρίτο φυσικό πρόσωπο.

Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου την χρέωση της αποστολής.

Θα πρέπει να αναφέρει ρητά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του αναγράφοντάς το στο πεδίο "σχόλια παραγγελίας" δηλώνοντας την επωνυμία, το τηλέφωνο και την διεύθυνση του μεταφορέα.

Μετά την παράδοση των εμπορευμάτων από εμάς στον μεταφορέα της επιλογής του πελάτη, η ευθύνη μεταφοράς μετατίθεται στον πελάτη.

 

Ειδικές περιπτώσεις και όροι αποστολών

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σάββατο, παράδοσης αυθημερόν, πρόσθετης ασφάλισης της αποστολής κ.α. με επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις παρακαλούμε συμπληρώστε στα σχόλια της παραγγελίας σας τους ειδικούς όρους παράδοσης που επιθυμείτε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α.

Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη προς παράδοση στον μεταφορέα, θα λάβετε ένα email το οποίο θα σας πληροφορεί για τον μεταφορέα και τον αριθμό φορτωτικής ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά την εξέλιξη της αποστολής της παραγγελίας σας.